FR  EN  NL  

Diensten

Geniet van bekwame diensten.
Biedt onze stagiaires een verrijkende ervaring.

restauratie


Het pedagogisch restaurant van Idée 53 biedt u een dagmenu en kleine restauratie aan. In een aangepastevorming en leeromgeving leren de cursisten het reilen en zeilen van de horeca . Van een lekkere maaltijd genieten is ook deelnemen aan de praktische vorming.

In het wijkrestaurant "Goujons" kan je terecht voor een dagschotel, een Take Away service en voor een ontbijt.
Dit restaurant werkt in partenariaat met de gemeente Anderlecht in het kader van de dienst sociaal-economische integratie van Idee 53.

De dienst groepsrestauratiestaat in voor het organiseren van uw recepties en banketten. Idée 53 bedient u in haar eigen zalen of in een andere zaal gelegen in het Brusselse. Zo leert de keukenhulp hoe de grootkeuken werkt.

onthaalvrouw(man)

De onthaalvrouw(man) begeleidt uw genodigden en licht ze in over de gang van zaken van uw evenement. Door beroep te doen op de diensten van Idée 53 helpt u de stagiaires zich te vormen en een baan te vinden.

help to clean

U hebt regelmatig hulp nodig om uw lokalen te onderhouden. U zoekt een ploeg om uw lokalen schoon te maken? De stagiaires zullen u dankbaar zijn in uw bedrijf ervaring te mogen opdoen.

Bij Idee 53 wordt de voorkeur gegeven de stagiaires op de echte werkvloer ervaring te laten opdoen en zo van het beroepsleven te kunnen proeven. Ze worden uiteraard klaargestoomd en begeleid in hun opdracht door een bekwame en professionele begeleider.

 

Idée 53, een team dat in een solidaire wereld gelooft


 

Met de steun van

  Francophones Bruxelles  Be.Brussels

Partner van

  Bruxelles Formation    

ID53 is lid van

eBISP

 

 

suivez-nous sur les réseaux sociaux