FR  EN  NL  

Diensten

Geniet van bekwame diensten.
Biedt onze stagiaires een verrijkende ervaring.

restauratie


 Het pedagogisch restaurant van Idée 53 biedt u een dagmenu en kleine restauratie aan. In een aangepastevorming en leeromgeving leren de cursisten het reilen en zeilen van de horeca . Van een lekkere maaltijd genieten is ook deelnemen aan de praktische vorming.

De dienst groepsrestauratiestaat in voor het organiseren van uw recepties en banketten. Idée 53 bedient u in haar eigen zalen of in een andere zaal gelegen in het Brusselse. Zo leert de keukenhulp hoe de grootkeuken werkt.

onthaalvrouw(man)

De onthaalvrouw(man) begeleidt uw genodigden en licht ze in over de gang van zaken van uw evenement. Door beroep te doen op de diensten van Idée 53 helpt u de stagiaires zich te vormen en een baan te vinden.

help to clean

U hebt regelmatig hulp nodig om uw lokalen te onderhouden. U zoekt een ploeg om kleine klusjes voor u op te knappen? Door beroep te doen op Idée 53, is deze klus meteen geklaard en de stagiaires zullen u dankbaar zijn in uw bedrijf ervaring te mogen opdoen.

Bij Idee 53 wordt de voorkeur gegeven de stagiaires op de echte werkvloer ervaring te laten opdoen en zo van het beroepsleven te kunnen proeven. Ze worden uiteraard klaargestoomd en begeleid in hun opdracht door een bekwame en professionele begeleider.

 

Idée 53, een team dat in een solidaire wereld gelooft


 

Met de steun van

Fonds social européen  Francophones Bruxelles  Be.Brussels

Partner van

  Bruxelles Formation 

ID53 is lid van

eBISP  FIAS ACFI